Ümitköy Koltuk Temizleme ve Temizlik Firması

ümitköy koltuk yıkama

Öncelikle siz müşterilerimizden gelen talep doğrultusunda müşterilerimizin ve Ümitköy Koltuk Yıkama ekiplerimizin programına göre randevu verilir. Verilen randevu gününde ve saatin de müşterinin evinde Koltuk Yıkama hizmeti vermek için ekibimiz hazır olur.

Ekiplerimiz özel sanayi tipi endüstriyel yüksek güçte olan Koltuk Yıkama vakum makinasıyla özel koltuk yıkama şampunları insan vücudundan yapışan yağ katman arındırıcılarla mikropları dezenfekte ve hijyen veren bitkisel ilaçlarımızla yıkamaya başlarlar. Ümitköy koltuk yıkama Ekiplerimiz 2 ila 5 saat arasında yaptıkları çalışma sonrasında koltuğunuzu kirlerden ve mikroplardan %100 arındırarak sizin de memnuniyetiniz garantisinde size teslim ederler. Ümitköy koltuk yıkama işlemini müşterilerinin evinde yapmaktadır.

Yıkama işlemi genellikle koltuğun dış görünümü kirlenmiş ve artık göze hoş gelmemektedir. Yada gelen misafirlerine karşı hoş bir görüntü sağlamadığı için koltuk yıkama’ ya karar verilir. Müşterilerimizin dikkat etmediği bir husus vardırki koltuklarımız tam bir mikrop yuvasıdır. Kendi ev halkı veyahutda eve gelen misafirlerimiz mikrop taşıyıcılardır. Otobüs dolmuş vs gibi toplu taşıma araçları kullanırken oturduğumuz o mikrop yuvası olan koltuklardan kıyafetlerimize bulaştırarak eve mikrop taşıma işlemine ilk adımı atıyoruz. Eve girdiğimizde günün yorgunluğunu atmak için yemek hazırlanana kadar kendimizi koltuklara bırakıyoruz. Üzerimizdeki mikroplar artık evimizdeki koltuklarımızda. Evin hanımı geliyor kalk o pis kıyafetlerinle koltuklara oturma diyor ama gelen misafirlerine neyazıkki diyemiyor. SONRASI Evin küçük prensi yada prensesi uzun süredir dışarıda çıkmıyor ama kış boyu hastalıkdan kurtulamıyor diyoruz. Bu çocuk mikrobu nerden kaptı ..!

Koltuk yıkama detayları için Elvankent halı yıkama sitemizin halı yıkama bölümlerişni veyahutda Elvankent koltuk Yıkama katagorilerini inceleyerek koltuk yıkama işlem aşama ve detaylarını inceleyebilirsiniz. Birde evde vermiş olduğumuz hizmetlerimiz evde halıflex halı yıkama, kanepe yıkama, yatak yıkama işlemleridir.

Bir cevap yazın